Șah pentru copii și adulți: Învață șah cu Chess Junior, experimentează cursuri de vacanță interesante și decorează-ți casa cu jocuri de perete artistice.


Bun venit la CUBES.ART!

Traducere în română: Dezvoltăm produse și oferim experiențe care îi inspiră pe copii și adulți să devină entuziasmați de jocul de șah. Seria noastră de artă WALL ART GAMES - în ediție limitată - contribuie la integrarea jocului de șah în viața de zi cu zi și menținerea interesului pentru "jocul regilor". Învață și bucură-te de șah "à la CUBES.ART".


Ce-ar fi dacă jocul de șah ar face școala chiar mai distractivă?

Video Game Review (English)

Jocul de șah duce la o îmbunătățire semnificativă a abilităților perceptive și de concentrare, în special în primii doi ani de școală, o creștere semnificativă a inteligenței în al doilea an de școală, precum și o creștere semnificativă a motivației de realizare și a competențelor sociale în clasele a 3-a și a 4-a. Sursa: Studiul Trier.Învățarea șahului este ușoară - cu multă emoție și distracție.

Șahul Junior promovează gândirea logică, concentrarea și rezolvarea problemelor.

CHESS JUNIOR - Spielsteine mit Figurensymbolen
Cubes.Art® - Chess Junior

Chess Junior conține totul pentru a învăța cele mai importante reguli ale șahului, precum și primele motive tactice. Dar puteți utiliza acest set și pentru a juca o partidă corectă de șah.

Suntem încântați să fim distinși cu premiul "spiel gut" pentru jucăriile educative bune pentru copii. Sigiliul este acordat de spiel gut e.V. și este unul dintre cele mai prestigioase premii pentru jucăriile pentru copii din Germania.
WALL ART GAMES – ONLINE CATALOG 2023

Klicken und im Katalog schmöckern
Klicken und im Katalog schmöckern

Șahul pe perete ca o tablă de joc, dar și ca element decorativ. Răsfoiți CATALOGUL ONLINE și descoperiți noua noastră SERIE DE ARTĂ DIGITALĂ LIMITATĂ. Pentru iubitorii de design, entuziaștii de artă și colecționari.


Painting & Game Station - Spring Fair Graz, April 27 - May 01, 2023. Graz (AT)

Zum Vergrößern anklicken
Zum Vergrößern anklicken

Activități și atracții grozave pentru copii, părinți și bunici! Fie că este vorba despre pictarea șabloanelor de șah, încercarea mini-jocurilor sau ajutarea la crearea propriului joc de tablă TEEN.ART. Vino cu cei mici în Sala C și descoperiți împreună lumea fascinantă, incitantă și plină de suspans a Chess Junior!


CALL 2023-A" for Designers, Illustrators and Artists

CUBES.ART – Apel Textul va fi disponibil în curând...


Designmonat Graz: ȘAH întâlnește ARTA întâlnește GALERIA. 6 mai - 4 iunie 2023, Graz (AT)

Vernisaj, sâmbătă, 13 mai 2023, ora 17:30, Galeria Herbert Konstantin, Sporgasse 23, 8010 Graz.

Herbert Thanner (stânga) și Herbert Konstantin (dreapta)
Herbert Thanner (stânga) și Herbert Konstantin (dreapta)

Vizitați Galeria Herbert Konstantin din Sporgasse, Graz. Începeți următoarea partidă cu un ochi tactic și experimentați magia unei opere de artă în continuă evoluție cu fiecare mutare de șah. Sunt expuse trei elemente de perete decorative extraordinare din seria noastră de artă "CUBES.ART WALL CHESS", intitulate "FLOW". Tururile ghidate vor avea loc sâmbătă, 20 mai începând cu ora 11:00, vineri, 26 mai începând cu ora 16:00 și sâmbătă, 3 iunie 2023 începând cu ora 11:00 în cadrul "Design Month Graz". Mai multe detalii vor fi disponibile în curând...


Weekly online training - come and play!


Tablă demo MINT XXL

Wandspiel, Wandschach
Cubes.Art® - tablă demo

Taberele noastre demo se atașează ușor și magnetic la tabla neagră din clasă, sunt colorate, robuste și au fost testate extensiv pentru practicitate în lecțiile de șah.

Vom fi bucuroși să creăm tabla dvs. de demonstrație cu logo-ul școlii sau clubului dvs. la cerere.Magazinul Cubes.Art® - cumpără acum produsele!